Instrumenten

Instrumenten om te huren

Wij hebben verschillende instrumenten in de verhuur. Alle instrumenten worden in onze werkplaats afgesteld en speelklaar gemaakt volgens dezelfde standaard, of het nou om een kleine 1/8 viool voor een beginner gaat of een mooie 4/4 viool voor een gevorderde leerling. Tijdens een afspraak kijken wij samen naar de geschikte maat en prijsklasse. 

Prijzen:

Viool 1/16 t/m 3/4: vanaf €10,- per maand (borg vanaf €50,-)

Viool 7/8 & 4/4: vanaf €15,- per maand (borg vanaf €75,-)

Cello 1/8 t/m 3/4: vanaf €25,- per maand (borg vanaf €125,-)

Cello 7/8 & 4/4: vanaf €30,- per maand (borg vanaf €150,-)

De Leonardo Basic Series 

Voor de beginner die liever een instrument wil kopen hebben wij de Leonardo Basic Series Viool set aan ons assortiment toegevoegd. Dit is een mooi instrument voor een zacht prijsje! Ons advies is om voor de Pro versie te kiezen, die op meerdere punten is geoptimaliseerd door onze vioolbouwer. Lees meer informatie over de set.

Instrumenten om te (huur-)kopen

StrijkinstrumentAanHuis.nl biedt ook violen voor gevorderden. Denk aan nieuwe of oude 4/4 instrumenten, geschikt voor de goede leerling of amateur die al meerdere jaren speelt, in verschillende prijsklassen. Deze instrumenten zijn zowel te huur als te koop of via een huurkoop-constructie aan te schaffen. Klik op de foto om meer te weten te komen over elk instrument en aarzel niet om contact met ons op te nemen.